We're sorry, the content you requested has not been translated into Deutsch. Displaying content in čeština language.
April 19, 2017

22. 4. 2017 Hoškovice

Dovolte, abych Vás všechny pozval v tomto roce poprvé do Hoškovic, kde uskutečníme druhý závod Šampionát Shell - Automotosprint ČR 2017. Každý návštěvník obdrží při vstupu od společnosti Shell Czech Republic, a.s. kupon na slevu při nákupu paliva. Pro děti máme nachystaných několik autíček a pro závodníky jako vždy hromadu pohárů, poukaz na motorovou brzdu od společnosti Profituning Praha a další drobnosti. Opět pojedeme Superfinále, vítěz dostane vítězný pohár a od společnosti RED RIDER hodnotný dar. Pohárem oceníme nejvyšší rychlost v cíli, vyhlásíme „Dragmena“, kterému předáme pohár a poukaz na 1000Kč od Shell Czech Republic, a.s. na nákup zboží.

Jako vždy připomenu přilby pro kategorii PROFI, na ploše pouze do 20km/hod, žádné závodění a gumování, dbejte pokyny pořadatelů ať se neopakuje situace, kde neukázněný závodník gumováním poškodil značení dráhy mimo vyznačený prostor.

Již nyní si můžete prohlížet videa, z minulého závodu v Kameni, všechny naše rozjezdy s časem i rychlostí. https://www.youtube.com/channel/UCTCl31t0YXCmBetjAv7zfQw

Přijeďte se podívat, zazávodit, občerstvit i pokecat 

Za Automotosprint ČR

Jiří Nikl

View All News

`