We're sorry, the content you requested has not been translated into Deutsch. Displaying content in čeština language.
Mai 30, 2017

Na letiště v Kameni po novém příjezdu.

Na letiště v Kameni po novém příjezdu.

Tímto Vás chci pozvat na třetí závod Šampionátu Shell - Automotosprint ČR 2017. Po domluvě s majitelem plochy jsme museli upravit příjezd na akce, které zde pořádáme. Příjezd zde: http://www.automotosprint.cz/cs/zavody/kamen-27-5-2017/ bude vždy od hlavní silnice č. 19 u křižovatky, kde se odbočuje na Pacov. Vše budeme nově značit. Další pokyny obdržíte při vjezdu na plochu letiště. Dále dbejte prosím na dodržování rychlosti v celém areálu, negumujte na ploše ať nám nepřiděláte starosti s čištěním těchto černých podpisů. 
Připomínám nutnost přilby pro závodníky v kategorii „profi“, z každého rozjezdu bude pořízen opět video záznam a zveřejněn zde: https://www.youtube.com/channel/UCTCl31t0YXCmBetjAv7zfQw
Máme pro Vás připraveny sportovní trofeje pro vítězné závodníky ve všech třídách, dále při dosažení max. rychlosti ve třech kategoriích, Drag man a Superfinále. Každý zaregistrovaný závodník obdrží kupon na slevu při nákupu paliva, dále věnujeme měření na motorové brzdě od Profituning Praha a ostatní věcné dary od společnosti Shell Czech Republic, a.s. a RED RIDER. Pro děti, které mají vstup zdarma, je připraveno spousty malých dárečků.

Věřím, že vše proběhne ke spokojenosti všech.

Za Automotosprint ČR     Jiří Nikl 

View All News

`