We're sorry, the content you requested has not been translated into English. Displaying content in čeština language.
March 01, 2017

Šampionát Shell – Automotosprint ČR 2017

Město Seč a Shell Czech Republic, a.s. jsou našimi hlavními sponzory pro tento rok. Začínáme 8.4. 2017 na letišti v Kameni.

Všem závodníkům, kteří jezdili šampionát v roce 2015 a 2016, zůstávají startovní čísla stejná i pro tento rok, komu zůstaly čipové karty nebo náramky, tak jsou nadále platné po opětovné registraci. Samolepky se startovními čísly obdržíte pro každý závod samostatně u technické prohlídky vozu. Tři závodníci (Street, Profi, Motocykly) s nejvyšší rychlostí v cíli, získají za každý závod trofejní pohár. Novinkou je „Superfinále“, je to vyřazovací závod čtyř nejrychlejších aut z kvalifikace o trofejní pohár pro vítěze. Tento závod se uskuteční vždy před závěrečným vyhlášením výsledků. Dalším povzbuzením pro rychlé závodníky s časem pod 9,6s bude odměna formou volné vstupenky i bezplatného startovného pro příští závod. Za každý závod obdrží tři nejlepší, ze své třídy, trofejní pohár. Za celý šampionát obdrží závodníci věcné dary a vítězné poháry na posledním závodě v Hoškovicích 30. 9. 2017. Opět oceníme závodníka, který svůj čas nejvýrazněji zlepšil a je pravidelným účastníkem našich závodů. Cenou je poukaz na nákup pohonných hmot v hodnotě 1000Kč a trofejní pohár. Další závodníci obdrží měření výkonu na motorové brzdě a 50% slevu na zvyšování výkonu motoru od společnosti PROFI TUNING PRAHA.

Malé připomenutí. Povinnost použití přilby v kategorii „Profi“. Přihlášku do závodu obdržíte u technické přejímky vozidla nebo si ji můžete stáhnout na stránkách www.automotosprint.cz a čitelně vyplnit v klídku domova. Je platná celý rok, podepisuje se při technické přejímce vozidla pro každý závod samostatně. Finálové jízdy pro nejlepší čtyři závodníky z kvalifikace vyřazovacím způsobem. Jede se i o třetí místo a reakční čas se počítá pouze ve finálových jízdách a v Superfinále. Pořádáme závody, na kterých se bojuje až do konce a nikdo si nemůže být jistý svým vítězstvím podle zajetého času v kvalifikaci. Věřte, že to bude opět napínavé. Čtěte prosím podrobně pravidla na www. automotosprint.cz. Dne 16. 9. 2017 se na letišti v Trenčíně uskuteční společný projekt Zrýchlenie SK a Automotosprint ČR – „Československé války“. Třetí ročník těchto válek má i svá pravidla. Jednou největší změnou je finálový pavouk, který se jede s osmi nejlepšími závodníky z kvalifikace, včetně Superfinále.

Pro zajištění bezpečnosti řidičů i návštěvníků bude během každého závodu přítomna zdravotní a požární asistence. Samozřejmostí jsou toalety a rychlé občerstvení. Čtvrtý ročník přinese i jedno velké překvapení, které je ve fázi testování. Z každého rozjezdu je pořizováno video z prostoru startu i cíle a bude lehce dohledatelné na našich stránkách. Těšíme se na Vás, přijďte se podívat a užít si adrenalinu.

Za Automotosprint ČR JIŘÍ NIKL

View All News

`