We're sorry, the content you requested has not been translated into English. Displaying content in čeština language.
August 16, 2017

Hoškovice 19.8.2017

Šestý závod Šampionátu Shell - Automotosprint ČR 2017 je před námi. Upozornění pro všechny nedočkavé, kteří přijedou opět v pátek k večeru, že závodit mimo hlavní plochu vám nemůžeme povolit. Po vzájemné dohodě vás pustíme i na hlavní plochu. Pivo a grilované speciality tomu hodně napomohou :)

Dále dbejte prosím na dodržování rychlosti v celém areálu, negumujte na ploše ať nám nepřiděláte starosti s čištěním těchto černých podpisů, povinné přilby pro závodníky v kategorii „profi“, z rozjezdů bude pořízen opět video záznam a zveřejněn zde: https://www.youtube.com/channel/UCTCl31t0YXCmBetjAv7zfQw.
Máme pro Vás připraveny sportovní trofeje pro vítězné závodníky ve všech třídách, dále při dosažení max. rychlosti ve třech kategoriích, Drag man a Superfinále. Každý zaregistrovaný závodník obdrží kupon na slevu při nákupu paliva, dále věnujeme měření na motorové brzdě od Profituning Praha a ostatní věcné dary od společnosti Shell Czech Republic, a.s. Pro děti, které mají vstup zdarma, je připraveno spousty malých dárečků. 
Premiérově je navázána spolupráce s rádiem Beat a současně běží na tomto rádiu i soutěž o volňásky. Nově pojedeme volné sprinty i na této ploše. Věříme, že vše proběhne ke spokojenosti všech.

team Automotosprint

View All News

`