We're sorry, the content you requested has not been translated into polski. Displaying content in čeština language.
czerwca 21, 2017

A jak dopadl čtvrtý závod v Hoškovicích?

I když v noci sprchlo, ráno nás probudilo ideální počasí, které vydrželo po celou dobu závodu. Děkuji všem za účast a myslím, že se bylo v Hoškovicích na co koukat. Opět řádil Nisan GTR, který vlastní Jiří Pergl - Česká republika. Tento závodník zajel nejlepší čas celého dne 9,817s, stal se vítězem ve své třídě, pohár získal i za dosaženou max. rychlost v cíli 230km/hod v kategorii „S“, ale velké „Superfinále“ mu vyfoukl Maciej Grabarz – Polsko.

Nejvyšší rychlost v cíli v kategorii „M“ Oldřich Češka – Česká republika 222km/hod a v kategorii „P“ opět Sylvester Kwoczala – Polsko 219km/hod. Ocenili jsme pohárem a finančním bonusem od našeho sponzora Shell, dlouholetého harcovníka těchto závodů Jardu Pešana staršího a udělili mu po zásluze titul „Dragman“ . Jeho škodovka 100 zajela až ve finále neuvěřitelných 12,999s. Osobně smekám.

Opět jedna novinka, bylo pořízeno video z ptačí perspektivy, věřím, že se bude líbit https://www.youtube.com/watch?v=_Oene6wQyA4 Diváci nezklamali a vytvořili super atmosféru.

Opět byla pořizována videa z  rozjezdů. Tato videa naleznete na: https://www.youtube.com/channel/UCTCl31t0YXCmBetjAv7zfQw .

Dovolím si vás pozvat na další závody 8.7.2017 – Letiště Kámen.

Za Automotosprint ČR

Jiří Nikl

View All News

`